Nu kan du få ditt drömleende med hjälp av skalfasader

skalfasader

Tänker du dig för innan du ler med hela munnen? Är orsaken fula fyllningar, ojämnheter, skador eller missfärgningar? Det finns ett enkelt sätt att lösa ditt problem. Om du längtar efter ett nytt leende kan skalfasader vara lösningen för dig.

Har din självkänsla fått en törn pågrund av att du är missnöjd med utseendet på dina tänder? Kanske har du sneda, spruckna eller missfärgade tänder, eller så dras du med stora glipor eller fula lagningar. Det finns ett enkelt och relativt snabbt sätt  att få ett vackert leende igen. Skalfasader kan vara lösningen på dina problem.

En skalfasad är ett tunt skal i antingen porslin eller komposit(plast) som klistras fast på tandens yta. Ingreppet utförs av en specialist och beroende på ditt behov kan man behandla enskilda tänder eller göra en mer omfattande behandling. Man kan använda skalfasader för att korrigera både färg, form och ställning på tänderna.

När du träffar specialisttandläkaren för första gången kommer ni att gå igenom dina önskemål och även se över vilka möjligheter och förutsättningar du har. Sedan kommer arbetet med att ta fram skalfasaderna att påbörjas.

Vill du boka en tid?

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.

Intresserad av ett tandimplantat?

Kontakta oss

Vill du veta mer om skalfasader? Kontakta Aqua Dental för att boka en konsultation eller för att få veta mer.
Lugnets Allé 10
Kungsholmen - Stockholm
Norr Mälarstrand 62
Forumvägen 32
Vasagatan 12
City - Göteborg
Östra Hamngatan 52
Olskroken - Göteborg
Redbergsvägen 13 A
 
Kontakta Aqua Dental
020 20 20 80
servicecenter@aquadental.se
Aqua Dental Logo